Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Nakon verbalnog sukoba

Divljaštvo ispred škole: Učenik 8. razreda pretukao učenika 6. razreda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tučnjavi učenika u osnovnoj školi u Virovitici jedan je dječak zadobio lakše ozljede.

U četvrtak, 22. ožujka oko 15 sati, policijska uprava koprivničko križevačka zaprimila je dojavu o tučnjavi dva učenika ispred Osnovne škole Braća Radić, rekao je za Dnevnik.hr glasnogovornik Dražen Laljek.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kaznena prijava Na aerodromu u Zadru uhvaćeno dvoje mladih Rusa: Policija odmah posumnjala da nešto nije u redu Nasilje u školi, ilustracija Dobio otkaz Uhićen profesor koji se potukao s učenicima, dio djece ga brani: Fuchs tvrdi da je bio pijan

Kako dodaje, 15-godišnjak je nakon verbalnog sukoba napao 13-godišnjaka koji je lakše ozljeđen te hospitaliziran. Policija je o svemu podnijela izvještaj Općinskom državnom odvjetništvu za mladež te Centru za socijalnu skrb.

>> Otac splitskog maloljetnika 'potpaljivao' tučnjavu: Sad se opet potucite!

Sukob je počeo, piše Slobodna Dalmacijaa u školskoj kuhinji, a nastavio se izvan škole. Stariji je dječak, inače karatist, nekoliko puta koljenom mlađega udarao u glavu, piše list. Nesretni je dječak završio u bolnici s potresom mozga.

'Ne mogu vam opisati kako se trenutno osjećam, svi smo u šoku. Pošto radim u bolnici, bila sam tamo kada ga je hitna dovezla, grozan prizor. Vidjeti tako svoje dijete u nesvijesti, bespomoćno, zaista je grozan prizor. Neka se zamisle nad tom situacijom svi roditelji', rekla majka nesretnog dječaka.

Prošli je tjedan ozlijeđeni učenik pušten na kućnu njegu, a na nastavu će se vratiti nakon uskrsnjih praznika. Policija još istražuje sve okolnosti pa tako i je li mlađi dječak udario glavom o pod uslijed udarca i tako zadobio potres mozga ili je potres mozga uslijedio nakon udarca koljenom u glavu. (I.D. / Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene