Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

Divljački vozio po Zadru, bježao policiji i potukao se s policajcem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijani vozač sinoć je uhićen nakon luđačke vožnje u pijanom stanju, tijekom koje je bježao policiji, s kojom se na kraju i potukao.

Incident se dogodio sinoć oko 22 sata, na Jadranskoj cesti u Zadru. Policijski službenici uočili su automobil marke Renault, čiji je vozač velikom brzinom i ugrožavajući promet, prošao kroz nekoliko semafora kroz crveno svjetlo.

Pročitajte i ovo Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci Slika nije dostupna 3,61 promila u krvi NAPRAVIO LOM U CENTRU ŠIBENIKA Mrtav pijan zabio se u tri automobila

>> Policajca izbo nožem na graničnom prijelazu

Vozač se oglušio na svjetlosne i zvučne signale policije te je pokušao pobjeći. Ubrzo je zaustavljen u mjestu Crno, gdje je vrijeđao i fizički napao jednog policijskog službenika, izvijestila je PU zadarska.

Policajci su ipak uspjeli svladati pijanog vozača te je utvrđeno kako se radi o 31-godišnjaku iz Splita.

Vozač je radi alkoholiziranosti zadržan u službenim prostorijama policije, a protiv njega je, između ostalog, državnom odvjetništvu podnesena i kaznena prijava zbog napada na službenu osobu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene