Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađena čitava lepeza narkotika

Dilerski par uhićen zbog droge vrijedne 120.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvoje sredovječnih zagrebačkih 'dilera' uhićeno je nakon što je u njihovu stanu pronađena veća količina raznih vrsta droga, uglavnom na amfetaminskoj bazi, koja na narko tržištu vrijedi više od 120 tisuća kuna, izvijestila je policija.

Uhićenje je, prema policijskim tvrdnjama, uslijedilo nakon saznanja da se 40 godišnji muškarac i godinu dana starija žena duže vrijeme bave preprodajom raznih vrsta droga na zagrebačkom području.

Pročitajte i ovo Ilustracija problemi s drogom u europi "Spuštenih glava i zacakljenih očiju, satima nepomično sjede": Sve je više umrlih od zombi-droge Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja

Pretragom stana kojega koriste policija je pronašla 690 grama amfetamina pakiranih u 45 paketića, 42 grama droge MDMA pakiranog u pet paketića, 835 komada ekstazija pakiranog u 16 paketića, 83 doze LSD-a, kao i 13 grama hašiša te 10 grama marihuane.

Dubrovnik: 'Pao' Albanac koji je u Hrvatsku htio ući sa 7,5 kg heroina

"Osumnjičeni su na zasad neutvrđeni način nabavili veće količine pronađenih droga koje su sakrivali u stanu te prepakiravali i dalje prodavali", objavila je policija na svojoj internetskoj stranici.

Osumnjičeni 40-godišnjak i 41-godišnjakinja su privedeni pritvorskom nadzorniku, dok je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, kažu u policiji u kojoj procjenjuju da vrijednost zaplijenjene droge na narko tržištu iznosi preko 120.000 kuna. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene