Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završena krim istraga

Detalji tragedije na Hvaru: Vlasnik puške osumnjičen za ubojstvo prijatelja, prijeti mu najmanje pet godina zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ponedjeljak oko 17:20 na Hvaru u Starom Gradu smrtno je stradao 54-godišnjak. Splitska policija javila je kako je preminuo zbog ozljeda iz lovačke puške. U policiju je odmah priveden vlasnik puške kojega policija sumnjiči za ubojstvo.

Prema pričama mještana, ubijeni 54-godišnjak stradao je nesretnim slučajem. Muškarac je, naime, pogođen hicem iz lovačke puške u središtu mjesta, na ulici ispred kuće, a jedan je muškarac priveden u policijsku postaju, gdje je nastavljena kriminalistička istraga.

Pročitajte i ovo Bojan Ivošević "netočne informacije" Splitska policija odgovorila na optužbe o policajcu u sačekuši: "Pokušao je smiriti sukob..." Veliki četvrtak, procesija Ususret Uskrsu Danas je Veliki četvrtak: Znate li što se obilježava i koji su običaji?

Mještani navode kako muškarci nisu bili u svađi, već da je 54-godišnjem muškarcu presudio nespretan splet okolnosti.

Navodno je vlasnik puške parkirao automobil ispred svoje kuće te je iz njega iskrcavao neke stvari. Ubijeni 54-godišnjak pitao je vlasnika puške treba li mu pomoć. Vlasnik puške ubijenom je dodao lovačku pušku i navodno je u tom dodavanju puška opalila i ubila nesretnog muškarca. Ubijeni je po zanimanju bio ribar.

Iz PU splitsko-dalmatinskoj doznaje se da je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim hrvatskim državljaninom. Osumnjičen je za ubojstvo i pritvoren.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene