456025
456025
456025
456025
456025

Incident u bolnici: Bijesni muškarci demolirali odjel i ukrali rođakovo truplo

  • , 06.11.2016., 08:56
  • Autor:
  • komentara

U skopljanskoj bolnici dogodio se neobični incident, u kojem srećom nije bilo ozlijeđenih, ali je nastala veća materijalna šteta.

 
 
 
 
Ilustracija (Foto: Thinkstock)
Ilustracija (Foto: Thinkstock)

Kada su liječnici hitne pomoći primili su poziv kolega da prema hitnom prijemu bolnice "8. Septembar" u Skoplju pristiže nekoliko vozila, a u jednom od njih bio je i muškarac koji je doživio infarkt. No, nakon što su stigli u bolnicu, liječnici su konstantirali kako je muškarac već preminuo.

Unatoč tome, pokušali su ga reanimirati, no nažalost bezuspješno. Nakon što su ih liječnici izvijestili da je muškarac kojeg su doveli mrtav, ostali iz kolone vozila kojim je stigao u bolnicu, a koji su kazali kako su njegovi rođaci, pobješnjeli su i krenuli razbijati stvari u odjelu za reanimaciju.

Zatim su uzeli tijelo svog mrtvog rođaka, stavili ga u (neregistrirani) automobil i otišli u nepoznatom pravcu, prenosi Telegraf. Srećom, osim inventara i skupe opreme, nitko nije bio ozlijeđen. Policija još uvijek traga za tijelom i počiniteljima ovog dosad nezabilježenog incidenta.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se