Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umro od infarkta

Incident u bolnici: Bijesni muškarci demolirali odjel i ukrali rođakovo truplo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U skopljanskoj bolnici dogodio se neobični incident, u kojem srećom nije bilo ozlijeđenih, ali je nastala veća materijalna šteta.

Kada su liječnici hitne pomoći primili su poziv kolega da prema hitnom prijemu bolnice "8. Septembar" u Skoplju pristiže nekoliko vozila, a u jednom od njih bio je i muškarac koji je doživio infarkt. No, nakon što su stigli u bolnicu, liječnici su konstantirali kako je muškarac već preminuo.

Unatoč tome, pokušali su ga reanimirati, no nažalost bezuspješno. Nakon što su ih liječnici izvijestili da je muškarac kojeg su doveli mrtav, ostali iz kolone vozila kojim je stigao u bolnicu, a koji su kazali kako su njegovi rođaci, pobješnjeli su i krenuli razbijati stvari u odjelu za reanimaciju.

Pročitajte i ovo Napadnut djelatnik Hitne pomoći novi incident VIDEO Pijan se potukao u kafiću pa napao vozača Hitne koji ga je spasio: "Nisam se mogao braniti, pao sam..." Hitna pomoć, ilustracija Prevezeno u bolnicu Teška nesreća kod Sinja: Auto naletio na dijete, ima ozljede opasne po život

Zatim su uzeli tijelo svog mrtvog rođaka, stavili ga u (neregistrirani) automobil i otišli u nepoznatom pravcu, prenosi Telegraf. Srećom, osim inventara i skupe opreme, nitko nije bio ozlijeđen. Policija još uvijek traga za tijelom i počiniteljima ovog dosad nezabilježenog incidenta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene