Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod istražnog suca

Odbijena žalba Dragana Paravinje na provođenje istrage

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žalba Dragana Paravinje na rješenje o provođenju istrage danas je odbijena.

Podsjetimo, odvjetnik Dragana Paravinje, Branko Baica najavio je kako će njegov klijent uložiti žalbu na rješenje o provođenju istrage. Danas je ta žalba odbijena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Koja braniteljica? Ona nije moja braniteljica' Počelo ponovljeno suđenje: Paravinja na sud stigao kao da ide na plažu Slika nije dostupna Žalio se i na povlačenje Paravinja povukao žalbu na presudu za ubojstvo Antonije Bilić

Na današnjem ročištu istražni sudac Županijskog suda u Šibeniku Igor Ninić ispitao je ključnog svjedoka Franu Bilića, čovjeka koji je vidio kako nestala Drnišanka Antonia Bilić 7. srpnja ulazi u kamion. Po izlasku sa suda Frane Bilić nije htio ništa komentirati.

Istražni sudac Županijskog suda u Šibeniku Igor Ninić jučer je ispitao Antonijine roditelje, a danas su na red došli i ostali svjedoci među kojima je bio i Frane Bilić.

Za Antonijom Bilić pokrenuta je nezapamćena potraga nakon koje nije pronađen nijedan trag koji bi mogao dati indicije gdje se ona nalazi i da li je živa.

Odvjetnik obitelji Bilić rekao je jučer novinarima pred sudnicom kako su Antonijini roditelji na sudu ponovili sve ono što su rekli i policiji, odnosno majka je ponovila kako je s Antonijom tog dana bila u Šibeniku.

Antonijina sestra Ana rekla je kako će tražiti da prisustvuje suđenju osobno i čuje što će Paravinja reći, no odvjetnik Ljubičić odbacio je takvu mogućnost, istaknuvši kako će obitelj Bilić prisustvovati suđenju isključivo putem njega.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene