Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudar osobnog i teretnog vozila

D1: U nesreći poginula jedna, ozlijeđene tri osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na državnoj cesti D1, u mjestu Zagorje, jutros je došlo do sudara teretnog i osobnog automobila pri čemu je poginula jedna, a ozlijeđene su tri osobe.

Jutros u 10.07 sati na državnoj cesti D1, 25 kilometara od Karlovca, pod još neutvrđenim okolnostima došlo do sudara osobnog automobila i teretnog vozila, za Dnevnik.hr je izvijestio karlovački OKC. Smrtno je stradao 31-godišnji Vinkovčanin, a tri su ozlijeđene. 

Pročitajte i ovo Policija - 3 Prekinut promet Nova prometna nesreća u Dalmaciji, cesta je zatvorena za promet Prometna nesreća Promet je normaliziran Ozlijeđena jedna osoba: Zbog sudara dva automobila gužve u Zagrebu

Budući da je u tom sudaru osobnog s teretnim vozilom dio tereta rasuo u tijeku je, osim očevida i sanacija prometnice, te se normalizacija prometa očekuje oko 15,30 sati, doznaje se u karlovačkoj Policijskoj upravi. Promet je u prekidu između Krnjaka i Veljuna, ali policija regulira promet obilazno od Budačke Rijeke, Kolarića, Maljevca i dalje preko Pašinog Potoka ponovno na D 1, te u obrnutom pravcu istim prometnicama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene