Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oko 3.000 eura

Crnogorska policija kod hrvatskog državljanina pronašla falsificirani novac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Crnogorska policija je uhitila je državljanina Hrvatske S.P. (66), kod kojeg je pronašla falsificirane novčanice u vrijednosti od oko 3.000 eura.

Pripadnici Ureda sigurnosti Kotor su pronašli 59 falsificiranih novčanica u apoenima od po 50 eura, a osumnjičeni je uhićen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo falsificiranja novca, priopćeno je u petak iz Uprave policije(UP).

Pročitajte i ovo Vatrogasci, ilustracija optužni prijedlog Drama na sjeveru Hrvatske: Polijevali gorivo po cesti i zapalili! Napad psa Prekršajni nalog U Slavoniji pas napao i ugrizao dijete: Vlasnik ga ostavio u dvorištu, ali napravio veliku pogrešku

"Službenici OB Kotor su 21. rujna izvršili pregled S.P., državljanina Hrvatske, i kod njega pronašli 59 falsificiranih novčanica u apoenima od po 50 eura, što ukupno iznosi 2950 eura", stoji u priopćenju.

O događaju je obaviješten nadležni tužitelj, koji je naložio da se S. P. liši slobode i da se privede uz kaznenu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinilo kazneno djelo falsificiranja novca. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene