Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za sve kriva brzina

Crna subota: Četvero mrtvih u pet teških nesreća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Ivanić Gradu nastradala je biciklistica, mladići su poginuli Kod Siska, Gospića i Gračaca. U Vitovitici je teško ozlijeđen motociklist.

Noćas na državnoj cesti D1 na području Gračaca, poginuo je 25-godišnji vozač iz Gračaca, dok su tri osobe teško ozlijeđene, izvijestila je jutros Policijska uprava zadarska.
Policija navodi kako se nesreća dogodila oko 23,55 sati, kada je Mitsubishi lancer zadarskih oznaka, kojeg je iz smjera Gračaca prema Udbini vozio 25-godišnji vozač, sletjelo s kolnika. Utvrđeno je da je vozač zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom koje je sletjelo s kolnika te se prevrnuo. Pri tome smrtno je stradao 25-godišnji vozač, a 29-godišnji, 28-godišnji i 30-godišnji putnici u automobilu su teško ozlijeđeni te su prevezeni u Opću bolnicu Zadar.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

Biciklistica poginula u Ivanić Gradu

U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros u 5,45 sati u Ivanić Gradu poginula je biciklistica, izvijestila je zagrebačka policija. Policija navodi kako se nesreća dogodila u Jalševečkoj ulici, kada je osobni automobil naletio na biciklisticu, koja je od zadobivenih ozljeda preminula na mjestu nesreće. Očevid o okolnostima nesreće je u tijeku.

Oko 5 sati ujutro u Strossmajerovoj ulici u Sisku poginuo je 23-godišnji vozač koji je sletio s ceste. Do nesreće je došlo kada je 23-godišnji vozač, vozeći osobni automobil prema središtu Siska zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, koje je sletilo na travnjak te udarilo u stablo. Od siline udarca stablo se srušilo, a vozilo se prevrnuo na krov.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 3 sata na državnoj cesti D 25 Gospić-Karlobag u mjestu Trnovačko Novoselo, kod Gospića, poginuo je 30-godišnji vozač, a suvozač i još jedna osoba lakše su ozlijeđeni, izvijestila je Policijska uprava ličko-senjska.

U Gospiću vozač BMW-a

U isto vrijeme na državnoj cesti D 25 Gospić-Karlobag u mjestu Trnovačko Novoselo, kod Gospića, poginuo je 30-godišnji vozač, a suvozač i još jedna osoba lakše su ozlijeđeni, izvijestila je Policijska uprava ličko-senjska. Četiri su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila jutros u 6,47 sati na državnoj cesti A1 na 22. kilometru u smjeru Karlovca, kod čvora Jastrebarsko, izvijestila je zagrebačka policija.

U Virovitici teško ozlijeđen motociklist

Teške ozljede zadobio je 32-godišnji vozač motocikla u središtu Virovitice oko 16:15. Ozlijeđeni se kretao u skupini s desetak drugih motociklista i prilikom skretanja u Ulicu Matije Gupca zadnjim je kotačem zahvatio bankinu. Izgubio je ravnotežu i pri padu tijelom udario o stup semafora. Prebačen je u virovitičku bolnicu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene