Obavijesti Video Pretražite Navigacija
114 intervencija Hitne pomoći

Crna noć u Beogradu: Zabilježeno osam prometnih nesreća i 13 ozlijeđenih osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U noći sa subote na nedjelju u Beogradu je zabilježeno osam prometnih nesreća te 13 ozlijeđenih osoba, rekla je glasnogovornica Hitne pomoći.

Nada Macura, glasnogovornica beogradske Hitne pomoći, rekla je da je u Beogradu sinoć došlo do osam prometnih nesreća te da je zabilježeno 13 ozlijeđenih osoba, izvještava b92.

Pročitajte i ovo Darko Obradović, stručnjak za sigurnost Dramatična potraga Sigurnosni stručnjak o istrazi oko nestale Danke: "Ne bi se otkazivala potraga da se nije dogodio preokret" Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

Nakon jedne prometne nesreće, koja se dogodila oko 22 sata, ozlijeđene su dvije osobe, nakon čega je došlo do tučnjave u kojoj su sudjelovale dvije osobe. "Četiri osobe su ozlijeđene", rekla je Macura.

U jednoj nesreći ozlijeđene su dvije djevojčice, stare 12 i 13 godina, koje su prevezene u bolnicu. Također, u nesreći koja se dogodila oko 20:30 ozlijeđen je muškarac star 72 godine.

"Hitna pomoć imala je ukupno 114 intervencija od kojih je 24 bilo na javnom mjestu", dodala je Macura.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene