Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promet jednim trakom

Crikvenica: Prevrnulo se teretno vozilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Promet na većini cesta u smjeru mora posebice na autocestama, naplatnim postajama i graničnim prijelazima povećan je. Iz HAK-a javljaju i kako zbog prevrnutog teretnog vozila promet teče jednim trakom na Jadranskoj magistrali između Crikvenice i Novog Vinodolskog.

Usporeno se vozi zagrebačkom obilaznicom od čvorova Ivanja Reka i Jankomir prema naplati Lučko, te autocestom od Zagreba prema Bosiljevu. Zbog kolone od oko 2,5 km na naplati Vrgorac, vozila se preusmjeravaju na naplatu Ravča.

Pročitajte i ovo Autocesta Stanje u prometu Ponovno otvorena autocesta A1 u smjeru juga, u prekidu su neke trajektne linije Prometna nesreća u Zagrebu - 1 Hitne službe na terenu VIDEO/FOTO Prometna nesreća u Zagrebu: Automobil završio na krovu

Magla smanjuje vidljivost mjestimice u unutrašnjosti te na autocestama A 1 između tunela Mala Kapela i Sveti Rok, A 2 između Zaboka i Zaprešića, te na A 3 od Novske do Velike Kopanice.

Promet je pojačan i na granicama; u oba smjera na graničnim prijelazima Kaštel i Bajakovo, te na ulasku na Bregani, Maclju, Plovaniji, Pasjaku, Rupi i Karasovićima. (VLM Agencija)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene