Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U pritvoru su

Crikvenica: Opljačkali zlatara i odgrizli mu dio prsta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za razbojstvo su osumnjičeni švicarski državljani stari 22 i 45 godina.

Dvoje švicarskih državljana u dobi od 22 i 45 godina odlukom suca istrage zadržano je u istražnom zatvoru zbog razbojstva u Crikvenici, pri čemu je mlađi osumnjičenik odgrizao dio prsta zlataru kojeg su napali, priopćilo je Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO) u Rijeci.

Pročitajte i ovo Oleg Butković, Zlatko Komadina i gradonačelnik Damir Rukavina i ravnatelj Lučke uprave Mario Kružić Objasnio svoj potez Gradonačelnik Crikvenice Damir Rukavina podnio je ostavku Ilustracija Brutalno napadnut Čovjek spreman platiti 20 tisuća eura za izlazak iz stana: "Čudo je što sam preživio"

Švicarac (22) i Švicarka (45) osumnjičeni su da su 22. prosinca oko 18 sati ušli u zlatarnicu u Crikvenici i od vlasnika zatražili da im pokaže nakit.

Tada je, izvijestilo je ŽDO u Rijeci, 22-godišnjak nožem nasrnuo na vlasnika zlatarnice i nekoliko ga puta drškom noža i šakom udario u glavu kako bi ga svladao. Oboje osumnjičenika nakon toga uzeli su zlatni nakit vrijedan 60.000 kuna.

Vlasnik ih je na izlasku iz zlatarnice sustigao te mu je Švicarac u naguravanju odgrizao dio desnog kažiprsta. Nakon intervencije hitne medicinske pomoći, u bolnici mu je amputiran krajnji članak prsta.
Oboje se terete za razbojstvo i nedopušteno posjedovanje oružja, a mladić i za nanošenje teške ozljede. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene