Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krvoproliće u Osijeku

Ubojica pred sucem: Majku je izbo sedam puta, suprugu šest, kaje se

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vjekoslav Rebić, osumnjičen da je ubio suprugu i majku, priveden je u Istražni centar Županijskog suda u Osijeku.

Istražni sudac mu je nakon ispitivanja odredio 48-satno zadržavanje u pritvoru. Glasnogovornik suda Miroslav Rožac izjavio je novinarima kako je istražni sudac utvrdio osnovanu sumnju da je osumnjičenik počinio to kazneno djelo te mu je odredio zadržavanje u pritvoru od 48 sati budući da je u tom roku osječko Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO) najavilo podnošenje istražnoga zahtjeva. Dodao je kako se osumnjičenik tijekom ispitivanja branio šutnjom te nije naveo razloge zbog kojih je počinio to kazneno djelo.

Osumnjičenika se tereti da je jučer oko 9,30 sati u Srijemskoj ulici u Osijeku ubio 85-godišnju majku i 57-godišnju suprugu i to zadavanjem ubodnih rana. Nakon dvostrukog ubojstva 61-godišnji osumnjičenik sam se prijavio policiji, koja je nad njim provela kriminalističku istragu.

Rožac je izvijestio kako je obdukcijom utvrđeno da je 85-godišnja žrtva, osumnjičenikova majka, imala sedam ubodnih rana, od kojih je pet bilo u predjelu prsišta, a dvije su bile teške i opasne za život, od kojih je odmah i umrla.

Dodao je kako je osumnjičenikova supruga imala šest ubodnih rana, od kojih su dvije bile teške i opasne za život, od kojih je i umrla. Budući da je u vrijeme kad je počinio kazneno djelo osumnjičenik bio pod utjecajem alkohola, provest će se vještačenje kako bi se utvrdio stupanj njegove alkoholiziranosti u tom trenutku, rekao je Rožac. (Hina)

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene