Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brod pod zastavom Velike Britanije

Članica posade teretnog broda pala u more i utopila se

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Članica posade teretnog broda pala je u more i utopila se.

Članica posade teretnog broda 'Safmarine Kariba', koji plovi pod zastavom Velike Britanije, danas prijepodne pala je u more između otoka Cresa i istočne obale Istre i utopila se, a njezino truplo pronađeno je nakon dvosatne potrage, izvijestilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Pročitajte i ovo I dalje traje potraga za Dankom Neslužbeno se govori Obustavlja se potraga za tijelom Danke Ilić u ovom opsegu? Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje

Dojavu s broda da je članica posade pala u more na području Velih vrata Nacionalna središnjica za traganje i spašavanje na moru primila je u 11,45 sati. U akciju traganja i spašavanja odmah su se uključili riječka pomorska policija i Lučka kapetanija te creska lučka ispostava.

Nakon dvostane potrage, utopljenica je pronađena u moru u 13,45 sati. Obdukcija će se obaviti u Zavodu za sudsku medicinu, a trenutačno se utvrđuju sve okolnosti u kojima se utopila članica posade broda 'Safmarine Kariba', priopćilo je to ministarstvo. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene