Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Petero teško ozlijeđeno

Sletjeli s autoceste: Četvero poginulih, petero ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri osobe poginule su, a pet je teško ozlijeđeno u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros kod čvora Pirovac na autocesti A1.

Nesreća se dogodila oko 7.50 sati u smjeru Zagreba, izjavila je glasnogovornica šibensko-kninske Policijske uprave Marica Kosor. U vozilu je bilo devet osoba. Poginulo je jedno dijete, jedna ženska i dvije muške osobe, a čak petero ljudi je teško ozlijeđeno. Do nesreće je došlo kada je kombi njemačkih registracijskih oznaka iz još neutvrđenih razloga sletio izvan kolnika. Kombi se nakon izlijetanja u velikoj brzini više puta okrenuo, a iz njega je tada, neslužbeno se doznaje, nekoliko putnika poispadalo. Prema neslužbenim informacijama, devetero putnika su državljani Kosova. Ozlijeđeni putnici prebačeni su u šibensku bolnicu. I među njima ima djeceNa stravičan prizor prvi su naišli pripadnici splitskog GSS-a, koji su odmah počeli sa spašavanjem i pružanjem prve pomoći unesrećenima. Policija još nije izvijestila o uzroku izlijetanja vozila s autoceste na potpuno ravnom dijelu. 

Pročitajte i ovo Pad zrakoplova u Nashvilleu Tragedija u Nashvilleu Avion pao na autocestu pa eksplodirao: "Poginulo je pet osoba, sreća što nije udario u zgradu" Detalji prometne nesreće - 4 ispali iz auta Detalji stravične nesreće na A1: U automobilu je bio i pas - pobjegao je, građani mole za pomoć

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene