Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Balkoni pogubni za Čehe

U Lokvi Rogoznici i na braču: Dva Čeha pala s balkona i teško se ozlijedila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što mu je pružena prva pomoć, zbog teške ozljede glave i frakture rebara kolima Hitne medicinske pomoći je prebačen u KBC Split na daljnje liječenje.

Češki državljanin (46) teže je ozlijeđen kad je pao s balkona apartmana u Lokvi Rogoznici kod Omiša u prvom satu današnjeg dana, doznaje se u policiji.

Pročitajte i ovo Hrvati napadnuti u predgrađu Dublina, ilustracija Policija traži svjedoke Dvojica Hrvata brutalno napadnuti u predgrađu Dublina: Jednom od njih liječnici se bore za život Branimir Jukić užas u Kaštel Štafiliću HGSS-ovci održali presicu o stravičnom napadu: "Sad je najbitnije da Kruni bude dobro"

Nakon što mu je pružena prva pomoć, zbog teške ozljede glave i frakture rebara kolima Hitne medicinske pomoći je prebačen u KBC Split na daljnje liječenje. Policija utvrđuje okolnosti cijelog događaja, a kako su rekli, za sada nema elemenata kaznenog djela.

Kupač preminuo na plaži, Hitna morala uklanjati betonske barikade da dođe do njega

Navodno je Čeh u apartmanu bio s društvom. Pao je visine od tri metra.

Drugi Čeh (16) pao je jutros s balkona hotela u Supetru na Braču a zadobio je ozljede opasne po život. Pretpostavlja se da nije imao kod sebe ključeve od sobe kada se oko 5 sati pokušao popesti na balkon hotela. Pao je s visine od četiri metra i teško ozlijedio. (Hina/VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene