Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glavom udario u staklo

Čazma: Izgubio nadzor nad vozilom i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros između šest i sedam sati poginuo je vozač osobnoga automobila 34-godišnji M. M., priopćila je Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

Do nesreće je došlo kada je vozač, koji je upravljao automobilom marke Renault Scenic, došao do dvostrukoga zavoja u Moslavačkoj ulici u Čazmi i zbog neprilagođene brzine u lijevom zavoju izgubio nadzor nad vozilom i sletio u korito potoka Bukovina.

Pročitajte i ovo Prometna policija Najavili akcije Policija će pojačano kontrolirati vozače: Idući tjedan posebno će provjeravati ove stvari Slika nije dostupna Očevid u tijeku Jedna osoba poginula u slijetanju automobila s ceste kod Siska

Vozač je glavom udario u vjetrobransko staklo te zadobio teške tjelesne ozljede glave zbog kojih je preminuo na mjestu događaja, stoji u priopćenju Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Poginuli vozač jedanaesta je osoba koja je ove godine poginula u prometnim nesrećama na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene