Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liječio vitaminskim terapijama

Buje: Osumnjičen za nadriliječništvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kriminalističkom obradom nad 55-godišnjakom iz Zagreba policija iz Buja utvrdila je osnovanu sumnju da je počinio kazneno djelo nadriliječništva te ga je u subotu uhitila, izvijestila je istarska policija.

Po riječima glasnogovornice istarske policije Nataše Rogić, osnovano se sumnja da je od ožujka do prosinca prošle godine, bez propisane stručne spreme, raznoraznim vitaminskim terapijama i injekcijama liječio osobe u dobi od 21 do 48 godina s područja Buzeta, Poreča, Umaga i Rijeke, pri čemu se lažno predstavljao raznim doktorskim titulama.

Pročitajte i ovo Ilustracija NOVI TREND Velika potražnja za injekcijama koje skidaju kilograme: Koštaju tisuću kuna, a inače se koriste za dijabetes Vanesa Beganović - 2 ISTRAŽUJE PROVJERENO Šokantna priča o nadriliječništvu: "Gledala sam svaki dan kako kopni... Da je netko drugi napisao ovu priču o njima, da ih je netko prijavio, moja sestra bi bila živa"

Nakon provedene kriminalističke obrade protiv 55-godišnjaka će se redovitim putem podnijeti kaznena prijava zbog nadriliječništva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene