Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Brojne nesreće na dočeku Nove godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova godina nije svugdje prošla veselo i sretno. Alkohol, euforija i nepažnja kumovali su nezgodama, na sreću bez većih tragičnih posljedica.

Petogodišnjaka teško ozlijedila petarda

Pročitajte i ovo U pucnjavi u SAD-u ubijene četiri osobe Tragedija u SAD-u Strava na zabavi: Srebrni automobil zaustavio se pred kućom, napadači ubili četvero ljudi Slika nije dostupna Doček Nove godine u Gjuri2 završio pucnjavom, dvoje ranjenih

Do nesretnog slučaja došlo je u zagrebačkoj Dubravi, gdje su dvojica maloljetnika stradala u igri s pirotehničkim sredstvima. Igra se sastojala od rezanja i otvaranja petarde te vađenja pirotehničke smjese koju su zatim sipali u metalnu cijev. Došlo je do eksplozije u kojoj je stariji maloljetnik zadobio ranu na lijevoj ruci.

Podvrgnut je operativnom zahvatu, a nije isključena ni amputacija dijela podlaktice. Mlađi mladić prošao je sa lakšim ozlijedama; zadobio je oteklinu i podljev desnog oka i zadržan je na liječenju.

Ukrali mu 6.000 eura

U narodnjačkom klubu Pasha u novogodišnjoj noći dogodilo se razbojstvo. Dvama stranim posjetiteljima srpske i mađarske nacionalnosti na izlazu iz kluba ukradeno je 6.000 eura.

Oštećeni se prilikom plaćanja računa otvoreno hvalio podebljim novčanikom, no desetak osoba to nije dočekalo s oduševljenjem. Dočekali su ga ispred kluba, uzeli novac i pobjegli u smjeru Novog Zagreba.

Maloljetnici se otrovali alkoholom

U Šibeniku je grupa maloljetnika Novu godinu dočekala u šibenskoj hitnoj pomoći na ispumpavanju želuca. Teže pijanstvo ipak je prošlo bez većih posljedica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene