Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dodaci prehrani

Bregana: 'Pao' s 54.650 tableta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na graničnom prijelazu Bregana zaplijenjena je u ovoj godini najveća količina neprijavljenih tableta.

Riječ je o tabletama Naposin i Clenbuterol, doznaje se iz carinske Uprave. Hrvatski državljanin čak 54.650 komada tableta vozilom je pokušao unijeti u Europsku uniju. Neprijavljene supstance nisu bile posebno skrivene.Tržišna vrijednost pronađenih tableta procjenjuje se na 501.950 kuna.

'Točno određenje predmetnih tableta kao robe koja ulazi o kategoriju lijekova, ili eventualno dodataka prehrani, kao i karakteristike same robe utvrditi će se u suradnji s nadležnim stručnim tijelima, to jeste Graničnom sanitarnom inspekcijom odnosno Farmaceutskom inspekcijom Ministarstva zdravstva socijalne skrbi, kao i eventualno s Agencijom za lijekove i medicinske proizvode', stoji u priopćenju Carinske uprave.

Pročitajte i ovo Hrana u vrtiću Vladimira Nazora Roditelji u šoku FOTO Što se događa u zagrebačkom vrtiću? Hrana je sirova i nejestiva, objekt se raspada, ravnateljice se svi boje: "Prostači po hodnicima, djeca se pred njom popišaju od straha" Mladi luk Sve skuplja Koliko će koštati ovogodišnja uskrsna košarica? "Kad preračunam u kune, to je puno. Ali tko voli, nek' izvoli"

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene