Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Branitelj prijeti samoubojstvom s krova Ureda za obranu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas oko deset sati 51-godišnji muškarac popeo se na vrh zgrade u Ulici Franje Tuđmana u Zadru u kojoj je smješten Ured za obranu, te zaprijetio samoubojstvom.

Neslužbeno se doznaje kako je riječ o hrvatskom branitelju iz Pridrage kod Zadra, koji se na taj čin odlučio nezadovoljan rješavanjem svoga braniteljskog statusa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zadar: Ubio se razvojačeni branitelj Slika nije dostupna Branitelj odustao od samoubojstva

U rukama je držao dva noža i štrucu kruha, ističući kako je u teškoj financijskoj situaciji te da je doslovce gladan. Navodi kako je puno puta dolazio u Ured Ministarstva branitelja, ali nije riješio svoj status.

S njim je desetak minuta razgovarao psiholog iz Ureda Ministarstva branitelja Dario Vučenović. No, i nakon toga čovjek je ostao sjediti na krovu zgrade.

Pred zgradom su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe, Policijske uprave i djelatnici Hitne medicinske pomoći. Drama s braniteljem, za kojega se doznaje i da je 20-postotni invalid Domovinskog rata, još traje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene