Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neriješeni imovinsko-pravni odnosi

Braneći punicu, slomio nos njezinom bratu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Verbalno su se sukobili i vrijeđali brat i sestra, 68-godišnji Tomislav G. i 64-godišnja Marija I., a želeći pomoći punici, u jednom trenutku u svađu se uključio Marijin zet, 44-godišnji Ivica M.

Zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa u Kaštel Novom, u utorak oko 10.30 sati verbalno su se sukobili i vrijeđali brat i sestra, 68-godišnji Tomislav G. i 64-godišnja Marija I. Želeći pomoći punici, u jednom trenutku u svađu se uključio Marijin zet, 44-godišnji Ivica M. Nije 'stao' samo na riječima, potukao se s Tomislavom.

Pročitajte i ovo Zastoj prometa na križanju Savska-Vukovarska zastoji i gužve FOTO Kaos u prometu u Zagrebu: Tramvaj iskliznuo iz tračnica ZET autobusi Stariji od 65 godina ZET objavio upute: Ovako možete ostvariti pravo na besplatan prijevoz

Slomio mu je nos, što je u bolnici okarakterizirano kao teška tjelesna ozljeda. Ivica M. zaradio je kaznenu prijavu zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, a protiv svih troje bit će podnesen i optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira. (VLM Agencija)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene