Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeni!

Bračni par s djetetom krao po Korenici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lička policija uhitila je bračni par s područja Brinja kojeg sumnjiči za dvije krađe na području Korenice.

Muškarac (46) i žena (41) zajedno sa svojim maloljetnim djetetom u noći sa 1. na 2. lipnja iz dvorišta 62-godišnjaka iz Korenice otuđili su komplet kuku za traktorsku prikolicu koju su prodali u stanici za otkup sekundarnih sirovina.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Ilustracija Potraga za kradljivcem Ukrali Mercedes, vozili se njime dva tjedna, a onda ga se odlučili riješiti: Nije sve išlo po planu

U drugoj krađi 24. lipnja te 21. srpnja par se lažno predstavio kao ovlaštene osobe za popravak perilica za rublje. Iskoristili su nepažnju 82-godišnjaka iz Korenice te mu ukrali 2.500 kuna.

>> Lopovima sezona uspješno počela, vrebaju i kradu gdje god stignu

Policija je izvijestila da će protiv bračnoga para biti podnijeto posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Dodaju da s obzirom da za počinjenje kaznenih djela dijete ne može biti kazneno odgovorno o utvrđenim činjenicama izvijestit će se nadležno državno odvjetništvo za mladež i nadležni centar za socijalnu skrb. (Agencija VLM) 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene