Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četiri prijave

Braći koja su pretukla Kineza prijava za smrt iz nehaja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica braće koja su jučer u Zagrebu izvela rasno motiviran napad s tragičnim posljedicama zaradila su četiri kaznene prijave.

Među kaznenim prijavama dobili su i onu za smrt iz nehaja. Podsjetimo, dvojica braće, obojica starija od 30 godina i pod utjecajem alkohola, najprije su verbalno, a potom i fizički nasrnula na 27-godišnjeg Ling Chena, inače susjeda iz zgrade u kojoj žive. Buku i metež čuo je žrtvin tast, 60-godišnji Mirko Bratić koji mu je priskočio u pomoć. U tučnjavi i naguravanju nesretni je čovjek zadobio nekoliko udaraca u predijelu glave. Prilikom davanja iskaza policiji u svom stanu iznenada mu je pozlilo nakon čega se srušio i preminuo. 

Pročitajte i ovo Ilustracija uhićen je Muškarac (32) prijetio starijem članu obitelji (65) pa ga teško ozlijedio Ukrajinci napali Rusiju Krim, Krasnodar, Belgorod Ukrajina ispalila na Ruse američke projektile: U napad poslali i 60 kamikaza, eksplozije u rafineriji

>> Mladići pretukli Kineza, umro rođak koji mu je pomogao

'Išao sam u kupaonicu očistiti svoju krv i policija je u međuvremenu došla i Mirko je tamo njima objasnio što je bilo pa se malo uzrujao i samo sam odjednom čuo 'paf' i kad sam izašao iz kupaone on je već bio na podu. I poslije je došla hitna i nije mogla ništa učiniti,' rekao je Ling Chen, žrtva rasističkog napada.

27-godišnji Ling Chen, inače hrvatski državljanin, povratak s posla pamtit će do kraja života. 'Kad sam ja išao zatvoriti vrata, počeli su naguravati i onda su me bacili na pod i njih dvoje su me šakama i nogama udarali,' rekao je. Ling Chen je zadobio teške tjelesne ozljede, a smrt njegova tasta uslijedila je najvjerojatnije zbog psihičke traume, kažu iz policije. Susjedi iz zgrade još uvijek su u šoku, kažu, ne mogu vjerovati da žive dva kata dalje od osobe koja je sposobna učiniti ovako nešto. Što je inače mirne susjede nagnalo na ovaj strašni čin, ostaje samo za nagađati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene