Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon izlaska

Brač: Mladić išao mokriti, pao u provaliju i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić. star 25 godina, slomio je vratnu kralježnicu uslijed pada sa šetnice na plažu, u dubinu od 10-ak metara. Bio je u društvu djevojke, također državljanke Australije.

Australski državljanin Owen Christofer B. (25) nesretnim je slučajem poginuo u subotu malo iza ponoći u Bolu na Braču. U društvu svoje 25-godišnje djevojke Laure M., također državljanke Australije, šetao je nedaleko od hotela Elaphusa. Oboje su bili pod utjecajem alkohola.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Muškarac pao sa skele i poginuo: Sletio je s osam metara na beton Teodor Goričanec, pilot ZA DNEVNIK NOVE TV Noćna mora svakog pilota - što kad se motor aviona ugasi tijekom leta? Pilot koji je uspio Cessnom sletjeti na autocestu otkriva: "Vrlo je bitan faktor..."

Mladić je otišao pomokriti se, ali se pokliznuo i pao u provaliju duboku 10-ak metara, od šetnice do plaže. Liječnik koji je došao mogao je jedino konstatirati smrt. Usljed pada, Australac je slomio vratnu kralježnicu. Policija je obavila očevid na mjestu nesreće. Nisu našli tragove koji bi upućivali na nasilje. (Agencija Vlm)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene