Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gurnuo ga u more

Bludnik napao policajca u Opatiji: "Stajao je gol, s ukrućenim spolovilom..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Robert Krištović s prebivalištem u Svetom Ivanu Zelini nasrnuo je na policajca kad ga je ovaj pokušao upozoriti jer je bio gol na javnoj opatijskoj plaži.

"Taj dan sam bio izvan službe, stanujem u blizini plaže na kojoj se incident i dogodio. Zvao me susjed koji je bio na poslu, zamolivši me da se spustim dolje na plažu jer ga je zvala prijateljica i rekla mu da je tamo dolje na plaži jedan čovjek gol, da se samozadovoljava, da vrijeđa i uznemirava kupače, djecu i odrasle osobe na plaži. Otišao sam tamo, spustio se na šetnicu s koje se vidi plaža i vidio gospodina da stoji na mostiću gol. Meni je bio okrenut leđima, bio je gol, vidio sam desnu ruku, ustvari lakat, da se samozadovoljava.

Pročitajte i ovo Golotinja na balkonu - 750 kn kazne (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Kazne za golaće Kada vrućina zavlada, pristojnost često "pada u vodu", a to vas može koštati i 2000 kuna Slika nije dostupna Rohani u Italiji Zbog posjeta iranskog predsjednika prekrili golotinju kipova i večerali bez vina

Pristupio sam mu, izvadio službenu iskaznicu, legitimirao se, predstavio se kao policajac i rekao mu da se obuče i krene sa mnom. On se okrenuo i rekao mi: 'Ma koja si ti policija.' Prišao sam mu, jer je bio udaljen od mene oko dva metra, on je nastavio hodati po mostiću i spustio se do mora. Bio je gol s ukrućenim spolovilom. Svojom lijevom rukom uhvatio sam ga za desni lakat, ali kako je bio namazan uljem, istrgnuo se, iskliznuo mi je, a drugom me rukom odgurnuo o prsa pa sam ja pao u more", ispričao je policajac koji je svjedočio na suđenju Robertu Krištoviću optuženom za napad na službenu osobu, piše Novi list.

Događaj se zbio početkom srpnja na opatijskoj plaži ispod kućnog broja 157 Ulice maršala Tita. U nastavku postupka sutkinja će saslušati još nekoliko očevidaca spornog događaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene