Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neprilagođena brzina

Bjelovar: Motociklom sletio s kolnika u jarak i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prometna nesreća dogodila se noćas oko 2,15 sati na županijskoj cesti 3081, u blizini mjesta Rastovac, kad je motociklist (1973.) iz Rastovca, zbog neprilagođene brzine sletio s kolnika u desni putni jarak te od zadobivenih ozljeda preminuo u kolima hitne medicinske pomoći, izvijestila je Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

Policija navodi kako je stradali motociklist vozio iz smjera Lamince prema Ivanskoj vozeći motocikl bez zaštitne kacige na glavi. Dolaskom do nenaseljenoga dijela ceste, sto metara prije skretanja za Rastovac, uslijed neprilagođene brzine uvjetima i stanju kolnika, s motociklom je sletio izvan kolnika u desni putni jarak.

Nakon nesreće u kolima hitne pomoći, uslijed zadobivenih rana, je preminuo.

Policija ističe kako je tijelo stradaloga odmah prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice u Bjelovaru radi obdukcije. (Hina)

Pročitajte i ovo Autobus Flixbusa koji se prevrnuo u blizini Leipziga Utvrđuje se uzrok nesreće Protiv vozača Flixbusova autobusa vodi se istraga: Osumničen je za ubojstvo iz nehaja Policijskim automobilom udarili dijete na romobilu na zagrebačkom Jarunu Nesreća u Zagrebu Policajci automobilom udarili dijete (10) na romobilu: Zadržano je u bolnici, doznali smo težinu ozljeda

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene