Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Filmski prizori

Bježeći od policije u BiH probili rampu na granici s Hrvatskom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zajedničkom akcijom pripadnika MUP-a Hrvatske, Granične policije BiH i MUP-a Republike Srpske, u Hrvatskoj su uhićene dvije osobe iz Banje Luke koje su, nakon izvršenja kaznenog djela, pokušali izbjeći kaznenu odgovornost bijegom preko granice.

U priopćenju iz kabineta direktora Policije RS navodi se da je riječ o M.K. i R.K. iz Banje Luke, koja su jučer u 11:40 sati na benzinskoj postaji u mjestu Podnovlje u općini Doboj, u vozilo marke Golf nasuli gorivo i nisu ga platili, piše sarajevo-x.com.

Pročitajte i ovo Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača

Bježeći sa benzinske pumpe, oglušili su se o naredbu policijske patrole da stanu te su automobilom krenuli prema policajcu, koji je uspio izbjeći nalet. Automobilom su se kretali velikom brzinom, pretječući kolonu vozila dužine 300 metara, koja je čekala na graničnom prijelazu te su polomili spuštenu rampu i pokušali ući u Hrvatsku.

U policiji RS napominju da će protiv ovih lica Okružnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj o počinjenim kaznenin djelima napada na službenu osobu prilikom obavljanja službene dužnosti i posebni slučajev falsificiranja isprave, koje su izvršili na teritoriju RS.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene