Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvoje ozlijeđenih

Izgorio u automobilu nakon slijetanja s ceste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 3.30 sati u mjestu Prespa kod Bjelovara jedna osoba je izgorjela u automobilu, a još dvije su ozlijeđene.

Do prometne nesreće je došlo kada je 25-godišnjakinja upravljala Opel Astrom iz pravca Bjelovara u pravcu Daruvara te je prešla preko pune linije na lijevi kolnički trak i zaustavila vozilo radi izlaska 21-godišnjeg putnika.

Pročitajte i ovo Na autocesti gorjelo vozilo (Foto: VZG Novska) - 7 SPASILI GA VATROGASCI Dim posvuda: Tijekom vožnje autocestom A3 zapalio mu se automobil Slika nije dostupna Strašna tragedija Majka uspjela iz plamena spasiti jedno dijete, ali drugo nije... Policija objavila: Uzrok požara nije tehnički kvar

U tom trenutku je iz suprotnog smjera naišla Opel Astra te skrenula udesno, lijevim vanjskim ogledalom udarila u lijevo vanjsko ogledalo zaustavljene Opel Astre, nakon čega je prednjim krajem udarila u 21-godišnjeg putnika koji je izašao i stajao pored zaustavljene Opel Astre, izvijestili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Nakon toga, vozilo se nastavilo nekontrolirano kretati po desnoj bankini te je udarilo u betonski putni most, nakon čega se preokrenulo preko krova gdje se zapalilo. Opel Astra je u potpunosti izgorjela zajedno s 25-godišnjim vozačem dok se teško ozlijeđena 17-godišnja putnica uspjela izvući iz automobila.

U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede također je zadobio 21-godišnji pješak. Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Bjelovar gdje su zadržani na liječenju.
Izvršenim alkotestiranjem vozačice Opel Astre nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu te su joj izuzeti krv i mokraća radi analize na alkohol.

Po nalogu istražne sutkinje tijelo preminulog je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar gdje će se danas izvršiti obdukcija te uzeti uzorci za DNA analizu. 'Prema dosad prikupljenim informacijama, smrtno stradala osoba je najvjerojatnije 25-godišnjak iz Gornjeg Tomaša pored Bjelovara', stoji u policijskom priopćenju.

Ovo je četvrta poginula osoba u prometnim nesrećama na području PU bjelovarsko- bilogorske tijekom ove godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene