Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šteta veća od 20.000 kuna

Bivši tajnik Torcide optužen za razbijanje stakala na fakultetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski je DORH protiv bivšeg tajnika Torcide Pavla Grubišića Čabe podignuo optužnicu zbog razbijanja stakala na zgradi tamošnjeg Pravnog fakulteta.

Općinsko državno odvjetništvo podiglo je pred Općinskim sudom u Splitu optužnicu protiv Pavla Grubišića (1978.) zbog počinjenja kaznenog djela oštećenja tuđe stvari, jer je razbio stakla na Pravnom fakultetu, objavljeno je danas popodne na stranicama Državnog odvjetništva ne navodeći ime optuženoga.

Pročitajte i ovo Praznik rada na Bundeku zabava od jutra FOTOGALERIJA Grah, glazba i roštiljanje: Građani širom zemlje slave Praznik rada Radovi u Vukovarskoj ulici u Splitu Krive građevinske radove FOTO Velika rupa u centru Splita: Građani strahuju od urušavanja žile kucavice grada

>> Prozore na splitskom fakultetu porazbijao bivši tajnik Torcide?

Pavlu Grubišiću Čabi optužnica na teret stavlja da je 28. siječnja navečer u nakani oštećenja, udarcima noge i metalne šipke razbio više stakala na pročelju zgrade Pravnog fakulteta, a zatim razbio više vitrina za knjige, monitore računala i jedna vrata, počinivši fakultetu štetu veću od 20.000 kuna. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene