Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bivši tajnik NK Zagreb Antonio Škaro osuđen zbog heroina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši tajnik "NK Zagreb" Antonio Škaro danas je na zagrebačkom Županijskom sud nepravomoćno osuđen na tri godine zatvora zbog posjedovanja 156 grama heroina.

Škaro je uhićen početkom lipnja prošle godine nakon što ga je policija zaustavila na zagrebačkoj Aleji Bologne i u njegovom osobnom automobilu "VW passat" pronašla drogu. S njim je u automobilu bio i Ilija Perković koji je oslobođen optužbe te je pušten iz pritvora.

Pročitajte i ovo Ilustracija selili je u drugu sobu Pacijentica (42) u bolnici se čudno ponašala, pa su pozvali policiju: Dobila je kaznu od 1000 eura Slika nije dostupna Odbačena prijava za otmicu protiv Damira Škare

Iako ih je Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta najprije teretio za udruživanje Škaro je osuđen samo zbog posjedovanja droge.

Sutkinja Jasna Smiljanić mu je kao olakotnu okolnost uzela priznanje zločina, a otegotnu što je i ranije osuđivan zbog istog nedjela.

Protiv Škare se vodi postupak i zbog sumnje da je bio član 18 člane skupine koja je krijumčarila i u ilegalnoj tvornici u Novom Golubovcu proizvodila oružje. Skupina je uhićena u akciji "Okidač" u kojoj je zaplijenjena veća količina oružja.

Policija je tada objavila da je oružje koje se proizvodilo u ilegalnoj tvornici bilo namijenjeno počinjenju najtežih kaznenih djela - ubojstava, razbojstava i terorizma.

Kako se zbog toga već nalazi u pritvoru, Škari neće biti omogućeno da pravomoćnost presude za posjedovanje heroina dočeka na slobodi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene