Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podlegao ozljedama

Bijelo brdo: Umro dječak (7) na kojeg je u petak naletio automobil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedmogodišnji dječak koji je u petak navečer stradao na pječakom prijelazu u Bijelom Brdu, od teških posljedica naleta osobnog automobila, jučer poslije podne umro je u osječkom KBC-u.

Protiv vozača je podnijeta kaznena prijava.

Pročitajte i ovo Pogreb žrtve nasilja na Zapadnoj obali Na Zapadnoj obali Izraelski doseljenici u valu nasilja ubili dvojicu mladih Palestinaca U trgovačkom centru u Sydneyju muškarac je napadao prolaznike nožem, ubila ga je policija - 11 Horor VELIKA GALERIJA Suze na licima, majke s djecom u nevjerici: Šokantan napad blokirao centar Sydneyja

>> Autom naletio na dijete i teško ga ozlijedio

Ovog vikenda na osječko-baranjskim prometnicama poginula je još jedna osoba, 36-godišnjak iz Vuke koji je u subotu navečer na đakovačkoj obilaznici izgubio nadzor nad vozilom i sletio u odvodni kanal.

U prvih šest mjeseci ove godine na osječko-baranjskim prometnicama poginulo je 11 osoba, tri više nego prošle godine u istom razdoblju. Najčešći razlozi nesreća su neprilagođena brzina i oduzimanje prednosti prolaska. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene