Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pješak u životnoj opasnosti

TEŠKA PROMETNA NESREĆA Bez vozačkog ispita skrivio nesreću i pobjegao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač, koji nema položen vozački ispit, najvjerojatnije je zbog neprilagođene brzine vozilom udario u 57-godišnjaka, koji je cestu prelazio na mjestu gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza.

U prometnoj nesreći koja se u utorak navečer dogodila u Popovači, 57-godišnji pješak teško je ozlijeđen, a 52-godišnji vozač, koji je nesreću skrivio, pobjegao je s mjesta nesreće, no ubrzo je pronađen, izvijestila je u srijedu sisačko-moslavačka policija.

Pročitajte i ovo Dijete na električnom romobilu, ilustracija Upozorenje policije Nesreća na sjeveru zemlje: Autom naletio na dijete na električnom automobilu, prevezeno u bolnicu Prometna nesreća u Samoboru - 4 Neprilagođena brzina Detalji nesreće u Samoboru: Vozačica (23) usmrtila 82-godišnjaka koji je prelazio kolnik

Vozač, koji nema položen vozački ispit, najvjerojatnije je zbog neprilagođene brzine vozilom udario u 57-godišnjaka, koji je cestu prelazio na mjestu gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza. Pješak je zadobio ozljede, koje su mu u sisačkoj Općoj bolnici okvalificirane kao teške ozljede opasne za život.
Vozač automobila je pobjegao s mjesta nesreće, ali je ubrzo pronađen i uhićen.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanja pomoći biti će predan pritvorskom nadzorniku PU sisačko-moslavačke. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene