Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smješten na neuropsihijatriju

Bez povoda napadao nožem, pa kopčom s hlača htio prerezati žile

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijani Daruvarčanin je bez povoda napao trojicu muškaraca na ulici i to nožem, a kad je uhićen, otrgnuo je kopču s hlača i pokušao prerezati žile.

Pijan 35-godišnjak je u Kolodvorskoj ulici u Daruvaru bez povoda istrčao iz svog stan s nožem u ruci. Dotrčao je do trojice muškaraca na ulici, na koje je počeo vikati i vrijeđati ih. Prema jednom od njih je više puta zamahnuo nožem, no napadnuti se izmaknuo. U događaj se umiješala i 51-godišnjakinja, koja je počela naguravati napadača.

Pročitajte i ovo Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe Ilustracija Istraga u tijeku Užas u njemačkoj školi: Učenik nožem napao kolege, mediji objavili da ima mentalne probleme

Na mjesto incidenta stigla je i policija, koja je muškarca uhitila te privela u policijsku postaju. S 1,93 promila u krvi, on je tamo smješten u posebnu prostoriju kako bi se otrijeznio. No, muškarac je sa sportskih hlača otkinuo plastičnu kopču s kojom se počeo grebati po podlakticama ruku.

Zbog njegovih suicidalnih namjera pozvana je i liječnica, javlja Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska. Liječnica je potvrdila kako muškarac ima samo površinske ogrebotine. 35-godišnjak je zatim premješten u neuropsihijatrijsku bolnicu u Popovači, gdje je zadržan na liječenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene