Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen

Belišće: Kroz balkon sumještaninu ubacio kanister s benzinom i zapaljenom krpom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osječko-baranjska policija uhitila je 28-godišnjaka iz Belišća, osumnjičenog da je u kuću 56-godišnjeg sumještanina ubacio kanister s benzinom i zapaljenom krpom na čepu, izvijestila je danas ta policijska uprava.

Provedenim kriminalističkim istraživanjima utvrđena je osnovana sumnja da je 28-godišnjak jučer rano ujutro, u 5,20 sati, kroz balkonska vrata kuće 56-godišnjaka u Belišću, ubacio kanister s benzinom, na čijem je čepu bila zapaljena krpa.

Pročitajte i ovo Vesna Vučemilović Livit iz Belišća Vučemilović o Vrdoljakovoj tvrtki: "Ignorira rješenja i grubo narušava pravni poredak" Belišće zbog pirotehnike Trenutak do katastrofe: Dječak na utakmici za dlaku izbjegao teške ozljede, raketa ispaljena iz publike pogodila ga u glavu!

Upao s nožem u Konzum, uhićen malo nakon razbojstva

Neslužbeno se doznaje da su u kući u tom trenutku bile tri osobe, ali da nitko nije ozlijeđen te da je povod događaju bio osobni nesporazum.

Vlasniku kuće je pričinjena šteta od nekoliko stotina kuna.

Počinitelj je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku, a bit će kazneno prijavljen zbog sumnje u kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene