Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U naletu automobila

Beli Manastir: Smrtno stradao 84-godišnji pješak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
84-godišnjak i 70-godišnjakinja su prelazili cestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza kada ih je zbog neprilagođene brzine kretanja udarilo osobno vozilo.

U naletu automobila koji je vozio 19-godišnjak, u Belom Manastiru smrtno je stradao 84-godišnji pješak i teško je ozlijeđena 70-godišnjakinja, izvijestila je u nedjeljju osječko-baranjska policija.

U subotu oko 19 sati u Školskoj ulici 84-godišnjak i 70-godišnjakinja su prelazili cestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza, kada ih je zbog neprilagođene brzine kretanja udarilo osobno vozilo, kojim je upravljao 19-godišnji vozač.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Ilustracija Uznemirujuća snimka Otkrila ga snimka na društvenim mrežama: Autom udario ženu na pješačkom prijelazu, nitko nije prijavio nesreću

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U ZAGREBU Dvije osobe poginule, jedna ozlijeđena

Dvoje ozlijeđenih pješaka prevezeni su u osječki Klinički bolnički centar (KBC), gdje je od posljedica prometne nesreće preminuo 84-godišnjak.

Protiv 19-godišnjaka policija će podnijeti kaznenu prijavu nadležnom Državnom odvjetništvu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene