Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U zatvoru je

Bejzbol palicom u Bilicama razbio ženi automobil pa premlatio njezinog izvanbračnog supruga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku ispitalo je 39-godišnjaka kojeg sumnjiče za nanošenje teške tjelesne ozljede i oštećenja tuđe stvari. Određen mu je istražni zatvor.

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku ispitalo je 39-godišnjaka za kojega se sumnja da je u ponedjeljak u 5:30 u Bilicama, bez ikakva povoda, drvenom bejzbol palicom udarao po osobnom automobilu šibenskih registarskih oznaka parkiranom na prilazu kuće u kojoj stanuje vlasnica.

Pročitajte i ovo Eksplozija u Šibeniku Troje ozlijeđenih Policija dovršila istragu eksplozije otprije 14 godina: 73-godišnjak bombu postavio na podvozje automobila Ilustracija Dovršena krim istraga Prijeteći plastičnim pištoljem i skalpelom, pokušao opljačkati osam trgovina: Uhvatile ga dvije policajke

Razbio je sva stakla na automobilu i napravio štetu u iznosu od oko pet tisuća kuna. Potom se udaljio niz ulicu. Ugledao ga je izvanbračni suprug vlasnice automobila i krenuo za njim.

Kad su došli ispred njegove kuće, 39-godišnjak je navalio drvenom palicom na izvanbračnog supruga vlasnice automobila. Udario ga u glavu, a on je pao na koljena. 39-godišnjak ga je nastavio palicom udarati po cijelom tijelu zadavši mu teške tjelesne ozljede.

"Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku predložilo je sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku da osumnjičeniku odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i opasnosti od ometanja postupka utjecajem na oštećene. Sudac istrage prihvatio je navedeni prijedlog i odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana", priopćeno je iz državnog odvjetništva.

Dokaže li mu se krivnja, 39-godišnjaku za nanošenje teške tjelesne ozljede prijeti kazna zatvora u trajanju do pet godina, a za oštećenje tuđe stvari prijeti mu do dvije godine zatvora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene