Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Po cijeno od 100 do 1.000 eura

Bavio se svodništvom u Hrvatskoj i Sloveniji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je kriminalističkim istraživanjem nad 48-godišnjakom iz Rijeke utvrdila da je proteklih godina svodio žene radi seksualnih usluga u Hrvatskoj i Sloveniji, javila je riječka policija.

Žene je u Hrvatskoj svodio na adresama zainteresiranih klijenata, a u Sloveniji po noćnim klubovima. Ugovarao je susrete privatnim kontaktima i po preporuci, a usluge su se naplaćivale po cijeni od 100 do 1000 eura, izvijestila je primorsko-goranska Policijska uprava. Nezakonita dobit koju je stekao još nije utvrđena.

Kriminalističko istraživanje proveo je Odjel organiziranog kriminaliteta primorsko-goranske Policijske uprave (PU) u suradnji s Ravnateljstvom policije i Općinskim državnim odvjetništvom iz Rijeke. Istraživanje se nastavlja kako bi se utvrdile sve okolnosti počinjenja spomenutih kažnjivih djela. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura Policija - 1 Policija na terenu Akcija USKOK-a: U tijeku uhićenja i pretresi na području Zagreba, oglasio se Božinović

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene