Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Baška: Zapalio se brod, u požaru ozlijeđen vlasnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom pražnjenja vode iz brodskoga postroja glisera na vezu u Baškoj izbio je požar u kojemu je ozlijeđen vlasnik plovila.

Prema prikupljenim podacima požar je na navedenoj poziciji izbio zbog kvara pumpe za izbacivanje vode iz santina koja je u jednom trenutku zablokirala i zaiskrila, što je vjerojatno uzrokovalo izbijanje požara u prostoru pogonskoga stroja i ozljeđivanje njemačkoga državljanina, priopćila je Samostalna služba za odnose s javnošću Ministarstva pomorstva, prometa i infratstrukture.

Pomorska policija Rijeka zajedno sa djelatnicima LI Baška sa pozicije nezgode dojavila je kako da je ozlijeđeni transportiran u riječki KBC gdje se nalazi na medicinskoj obradi od 19,30 sati.

U tijeku je zajednička istraga o uzrocima požara na gliseru od strane djelatnika lučkih ispostava Baška i Šilo.

Pročitajte i ovo Eksplozija u Keniji Tragedija u Keniji VIDEO Strašna eksplozija kamiona s plinom: Ozlijeđeno gotovo 300 ljudi, među poginulima je i dijete Požar u Rotterdamu Drama u Rotterdamu Auto eksplodirao pa buknuo požar u zgradi. Tri su osobe nestale: "Bilo je zaglušujuće, svi su vrištali"

>> Profesor tjelesnog zatučen bocom šampanjca?

Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru zaprimila je obavijest Lučke kapetanije Rijeka, posredno od Postaje pomorske policije Rijeka, da je u 16,30 sati planuo požar na njemačkom gliseru naziva 'Gold eye', dok se nalazio na vezu u Baškoj, otok Krk, pri čemu je ozlijeđen vlasnik brodice njemački državljanin H. G. (rođen 1962.). Stoga je sa nadležnom Lučkom ispostavom Baška i Pomorskom policijom koordinirana akcija hitnoga transporta ozlijeđenoga Nijemca, stoji u priopćenju. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene