Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija ih traži

Banditi upali u zlatarnicu, ispalili nekoliko metaka i odnijeli hrpu nakita

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati su kriminalci sinoć upali u jednu trogirsku zlatarnicu te su odnijeli zlata u vrijednosti većoj od 400.000 kuna. Vlasniku je od šoka pozililo.

Trojica maskiranih i naoružanih razbojnika opljačkala su zlatarsku radnju u Trogiru, odnijevši nakita u vrijednosti većoj od 400.000 kuna, doznaje se danas u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izrazio žaljenje zbog incidenta Otac učenice koji je šakom udario profesora pušten je na slobodu Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

>> Srbija: Krvava pljačka u zlatarnici, ubijen policajac i dvojica pljačkaša

Razbojstvo se dogodilo sinoć u 19:35 sati, u Gradskoj ulici u Trogiru, gdje su u zlatarnicu ušle tri maskirane osobe. Jedan od pljačkaša je ulazeći u zlatarnicu iz pištolja ispalio metak u vitrinu u kojoj se nalazio nakit. Drugi metak je ispaljen unutar prostora zlatarnice, kada su razbojnici prijetili vlasniku zlatarnice (58), naredivši da legne na pod.

Razbojnici su iz vitrina zlatarnice ukrali veću količinu raznog zlatnog nakita u vrijednosti veće od 400.000 kuna te pobjegli. Policija traga za njima, a ekipa za očevid PU splitsko-dalmatinske je u zlatarnici pronašla čahure od dva ispaljena streljiva. Kriminalistička istraga je u tijeku.

Inače, vlasniku zlatarne je nakon pljačke od straha i šoka pozlilo, no nešto kasnije je došao sebi. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene