Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Noć sve usporila

Automobil sletio u Dobru: Pronađeno tijelo, u potrazi sudjeluje HGSS

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U automobilu koji je u nedjelju popodne s ceste u Tomašnici kod Ozlja sletio u rijeku Dobru ronioci su pronašli jedno tijelo, a pošto ih je na intervenciji zatekla noć, ne znaju nalazi li se još tko u vodi, saznaje Hina u karlovačkom HGSS-u.

Policiji je u nedjelju u 15:40 sati dojavljeno da je automobil u rijeci Dobri kod Tomašnice, nedaleko od Karlovca, nakon čega su angažirani ronioci Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) i vučna služba.

Pročitajte i ovo Bicikl, ilustracija Hitna joj nije stigla pomoći Tragedija u Podravini: Pala s bicikla i poginula, pronašao je poštar Pas lutalica Donesena presuda Grad izgubio neobičan spor: Kriv je za nesreću i vlasnici auta mora isplatiti odštetu

Dežurni u HGSS-ovoj Stanici Karlovac Petar Mišković rekao je da su dvojica ronilaca odmah krenula na zadatak, koji se, kazao je, u nabujaloj Dobri pokazao složenim, pa i nekoliko sati kasnije ne znaju nalazi li se još tko u vodi.

Policija je u nedjelju u večernjim satima angažirala vučnu službu i ozaljske vatrogasce s njihovom rasvjetom. Prema riječima vatrogasnog zapovjednika Gorana Frankovića, mjesto intervencije je između Tomašnice i Grduna. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene