Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispao iz automobila i poginuo na mjesto

Automobil sletio u odvodni kanal, vozač poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se oko 19,50 sati dogodila na županijskoj cesti Ostrovo-Tordinci na vinkovačkom području, smrtno je stradao vozač osobnog automobila vinkovačkih registracijskih oznaka, izvijestila je večeras vukovarsko-srijemska policija.

Prema riječima glasnogovornika Policijske uprave (PU) vukovarsko-srijemske Luke Barunčića, do smrtnog stradanja vozača došlo je uslijed izlijetanja osobnog automobila kojim je upravljao, u odvodni kanal uz cestu.

Nakon što je automobil sletio u odvodni kanal, vozač je ispao iz automobila te poginuo na mjestu nesreće, kazao je Barunčić dodajući kako se za sada ne zna zbog čega je došlo do izlijetanja automobila s ceste.

Na mjestu nesreće uskoro bi trebao započeti očevid. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene