Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća

Vozačica (89) sletjela u 30 metara strmu provaliju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ponedjeljak ujutro 89-godišnja vozačica, iz još neutvrđenih razloga, izletjela je s državne ceste niz 30-ak metara strmu liticu. Ozlijeđena vozačica hitno je prevezena u dubrovačku Opću bolnicu u kojoj je preminula od zadobivenih ozljeda.

Teška prometna nesreća dogodila se ovog ponedjeljka, petnaestak minuta prije 9 sati na državnoj cesti D-8 između vidikovca i skretanja za Bosanku.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Maksimirskoj Problemi u prometu FOTO U sudaru automobila i teretnog vozila ozlijeđene tri osobe Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu

Prema informacijama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, oko 8.45 sati automobil dubrovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 89-godišnja vozačica iz još neutvrđenih razloga izletio je s kolnika i zaustavilo se tek na bankini na cesti ispod magistrale.

Na teren su odmah upućene sve interventne službe, a vozačica je vozilom hitne medicinske pomoći hitno prevezena za Opću bolnicu Dubrovnik.

Za sav promet je, zbog očevida, zatvorena ulica Druge dalmatinske brigade izvještava Dulist.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene