Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pruga Buzet-Pula

Automobil podletio pod vlak: Ostao blokiran na pruzi između rampi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Automobil je prešao željeznički prijelaz u trenutku kada se prva rampa već zatvarala, ali nije uspio prijeći i drugu rampu.

Na željezničkom prijelazu u Šijani, na pruzi Buzet-Pula, automobil s prikolicom podletio je pod vlak Slovenskih željeznica, koji je vozio na relaciji Ljubljana-Pula, no nitko nije ozlijeđen, izvijestili su iz Hrvatskih željeznica (HŽ).

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Sudar u Puli očevid u tijeku FOTO Teška nesreća u Puli: Vatrogasci izvlačili ljude iz auta, troje prevezeno u bolnicu

Umalo tragedija: Izbjegnut sudar vlakova na pruzi Sesvete - Zagreb

Željezničko-cestovni prijelaz je osiguran svjetlosnim i zvučnim signalima te branicima, a u trenutku nesreće koja se dogodila u 10,40 sati, osiguranje je bilo ispravno i u funkciji.

Očevid je obavila pulska policija koja navodi da je 48-godišnji vozač Opel Agile, pulskih registracija, prešao željeznički prijelaz u trenutku kada se prva rampa već zatvarala, ali nije uspio prijeći i drugu rampu, pa je automobil, na kojem je bila priključena laka prikolica, ostao blokiran na pruzi.

Koprivnica: Automobil podletio pod teretni vlak

Vozač je izašao iz auta i nije ozlijeđen. U vlaku Slovenskih željeznica, kojeg je vozio 46-godišnji strojovođa, slovenski državljanin, bilo je 15 putnika.

Željeznički promet zbog nesreće nije bio u u prekidu, ali je vlak kasnio oko 35 minuta. Protiv vozača ide optužni prijedlog, navode iz policije. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene