Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Dubrovniku

Auto sletio u more: Dvije djevojke isplivale, stradala dva mladića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Automobil s četvero putnika sletio je u more u Rijeci Dubrovačkoj.

Nesreća se dogodila noćas oko 00,20 sati, a policija je izvijestila da na cesti nema tragova kočenja. U automobilu su bila dva mladića  i dvije djevojke. Djevojke su nakon slijetanja u more uspjele isplivati, a dvojica mladića su se utopila.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

'Renault je vozeći iz pravca Komolca sletio kod Sustjepana u more, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine. Dvije djevojke su se upjele spasiti, no nažalost dvojica muškaraca nisu bila te sreće', kazala nam je glasnogovornica dubrovačke policije Marija Gjenero. Dvije djevojke u dobi od 16 i 22 godine prevežene su kolima Hitne pomoći u dubrovačku bolnicu gdje su im utvrđene lakše tjelesne ozljede te su ubrzo puštene kući.

Na mjesto nesreće odmah je izišla policija, vatrogasci, brod Lučke kapetanije kao i interventni ronioci koji su do 3.15 ujutro bezuspješno tragali za potonulim automobilom. Potraga se nastavila rano jutros i Renault s dva tijela je pronađen jutros oko 8 sati.

Tijela dvojice muškaraca su izvučena na obalu, a automobil će biti izvađen naknadno, doznajemo iz policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene