Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Autocesta A2

Austrijanka teško ozlijeđena u prometnoj nesreći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovali austrijski državljani na autocesti A2 u Krapinsko-zagorskoj županiji kod mjesta Galovec Začretski u općini sv. Križ Začretje, 39-godišnja Austrijanka zadobila je teške ozljede opasne po život te je, nakon pružene pomoći u Općoj bolnici u Zaboku, prevezena u zagrebačku Kliničku bolnicu 'Sestre milosrdnice'.

Putnici u vozilu, 39-godišnji austrijski državljanin i 6-godišnje dijete, također su ozlijeđeni, no njihove ozljede nisu opasne po život i zadržani su u zabočkoj bolnici na daljnjem liječenju.

Iz Policijske uprave krapinsko-zagorske navode kako je do prometne nesreće došlo jer 47-godišnji austrijski državljanin, upravljajući osobnim automobilom, nije držao potrebit razmak u kretanju iza osobnog automobila kojim je upravljala 39-godišnja austrijska državljanka, uslijed čega je došlo do udara osobnog automobila u stražnju stranu drugog automobila koji je odbačen unaprijed gdje je prednjim dijelom udario u odbojnu ogradu. (Hina)

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Nesreća kod Varaždina - 4 Tragedija kod Varaždina Maleno mjesto zavijeno u crno, sumještani se opraštaju od poginulih: "Žalosno je"; Policija poslala posebno upozorenje

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene