Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminuo u bolnici

Tragedija u Omišu: Australac (23) pao u more, plutao prije nego li su ga uočili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U splitskoj bolnici na Križinama preminuo je 23-godišnji Australac koji je zadobio teške ozlijede nakon što je pao u more s broda.

Mladi Australac preminuo je u subotu navečer u splitskoj bolnici na Križinama, piše Slobodna Dalmacija. Mladić je u bolnicu dovezen u iznimno teškom stanju nakon što je u 20:40 sati pao u more s broda privezanog u omiškoj gradskoj luci.

Pročitajte i ovo Očevid u Splitu na mjestu gdje je mladić uboden nožem - 1 Uhićene dvije osobe FOTO Krvava noć u Dalmaciji: Ovo je mjesto strašnog ubojstva, policija objavila nove detalje Dijete je zaprimljeno u osječku bolnicu zbog sumnje na trovanje u Osijeku Dijete se otrovalo u kupaonici, policija istražuje okolnosti

Paraglajder pao na stablo

Neslužbeno se doznaje da se nesretni mladić vjerojatno poskliznuo na brodu usidrenom u Omišu, i glavom udario o tvrdu brodsku podlogu te potom pao u more, da bi tek nakon šest ili sedam minuta bio uočen kako nepomično pluta u moru.

Službeno izvješće o nesreći bit će poznato nakon što se završi očevida kojeg još uvijek obavlja zamjenik državnog odvjetnika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene