Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uključen i USKOK

Akcija diljem Hrvatske: Zbog prostitucije i trgovine ljudima uhićeno 20-ak ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neki od uhićenih u srijedu navečer su dovedeni na ispitivanje u USKOK. Uhićenja su odradile specijalna i Interventna policija iz Zagreba.

U raznim dijelovima Hrvatske policija je jutros, u suradnji s Uskokom, počela akciju suzbijanja prostitucije i trgovanja ljudima, u kojoj je uhićeno više osoba, doznaje se iz izvora bliskih policiji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Koruptivna kaznena djela Velika akcija USKOK-a! U tijeku su uhićenja, pod istragom više od 40 ljudi, navodno i neki policajci i djelatnici Ministarstva gospodarstva Ilustracija KAZNENA DJELA USKOK u akciji: Uz policajce uhićena i pročelnica iz Vrbovskog

 

Neslužbeno se doznaje da su uhićenja jutros počela u Zagrebu, ali i na području Splitsko-dalmatinske i Krapinsko-zagorske županije te da akciju provode pripadnici specijalne i interventne policije.

Pala splitska madam: Na prostitutkama zaradila 105.000 kuna

Kako je riječ o Uskočkom slučaju, osumnjičeni za lanac prostitucije i trgovanje ljudima duže su vrijeme bili pod tzv. posebnim mjerama koje podrazumijevaju praćenje i prisluškivanje.

U Ravnateljstvu policije to nisu željeli komentirati, kao ni otkriti detalje akcije.

Prema pisanju medija, diljem Hrvatske uhićeno je 20-ak osoba, a neki od osumnjičenih još su sinoć dovedeni u Uskok na ispitivanje.(Hina)

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene