Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U besvijesnom stanju

83-godišnjakinja pretučena i silovana?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija u subotu je od Hitne pomoći zaprimila dojavu da je hospitalizirana 83-godišnja žena koja ima teške tjelesne ozljede opasne po život, a nije isključena ni mogućnost silovanja.

Napadnuta 83-godišnja žena nalazi se u besvijesnom stanju u Odjelu intenzivnog liječenja splitske bolnice, stoji u izvješću PU splitsko-dalmatinske. Policija je obavila očevid obiteljske kuće starice koja dolazi sa šireg solinskog područja te obavila više obavijesnih razgovora kako bi otkrila počinioca ovog kaznenog djela. Policija je tek potvrdila da se kriminalistički istražuje jedna osoba pod sumnjom da je počinila kazneno djelo. Neslužbeno se doznaje da je riječ o zetu stradale žene.

Pročitajte i ovo Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost" Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene