Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svađa u Slavonskom Brodu

80-godišnjaci se sukobili kuburom i nožem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pucnjevi iz kubure i ubodi nožem, bili su jučer dio žestoke svađe između 85-godišnjaka i 80-godišnjaka u Slavonskom Brodu.

Nakon svađe 85-godišnjak je jučer u Slavonskome Brodu iz kubure ručne izrade, koju nezakonito posjeduje, ispalio nekoliko hitaca u zrak prema bračnome paru, 80-godišnjaku i 73-godišnjakinji, a kako je danas o tome izvijestila brodsko-posavska policija, bračni par ga je spriječio u namjeri da još puca izbivši mu kuburu iz ruku.

Pročitajte i ovo Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe Ilustracija Užas u Beogradu Užas u susjedstvu: Tri krvava okršaja noževima u nekoliko sati, jedan muškarac izboden na smrt

Dvojica staraca nastavili su tučnjavu u kojoj su 80-godišnjaku ozlijeđene ruke, a 85-godišnjak je nekoliko puta nožem uboden u gornji dio tijela te je prevezen u bolnicu u Slavonskome Brodu. Ozljede su mu okvalificirane kao teške, opasne za život.
80-godišnjak je ispitan jučer, a danas će se protiv njega podnijeti kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju. Protiv 85-godišnjaka također slijedi kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio ubojstvo u pokušaju i zbog nedopuštenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene